CE ESTE AUTOBUFFER ȘI CUM FUNCȚIONEAZĂ

Bufferul auto TTC este un produs unic ce se instalează în arcul suspensiei autoturismului, astfel asigurând mai mult confort și o siguranță sporită datorită proprietăților sale unice.

Fiind produs din uretan transparent și un compus special, bufferul are capacitatea de a absorbi vibrațiile și loviturile la care autoturismul este supus în timpul exploatării.

Uretanul beneficiază de efectul memorării formei și are capacitatea de a reveni la formă inițială și în urmă unor presiuni ridicate la care a fost supus.

TTC este singurul producător autorizat ce deține patentul pentru producerea și distribuirea acestui tip de produs ce poate fi folosit în industria auto.

Fiind produs printr-o tehnologie ținută secretă de peste 20 de ani, bufferul TTC este înzestrat cu proprietăți unice ce se obțin prin expunerea uretanului unor parametri unici de temperatura și umiditate în timpul procesului de producție.

Forma să unică, inventată și dezvoltată de TTC cu peste 20 de ani în urmă, permite utilizarea bufferelor fără a influență negativ funcționarea și proprietățile sistemului de suspensie al autoturismelor.

AVANTAJE OFERITE DE AUTOBUFFER

COMPATIBILITATE AUTOBUFFER