Montajul bafferelor TTC este o operatiune foarte simplă și se poate realiza in propria curte sau chiar in fața blocului cu ajutorul unui cric și al unui spray lubrifiant.

Asigurați-vă că autoturismul este poziționat pe o suprafață plană și luați-vă toate măsurile de siguranță înainte de a începe montajul.

Vă recomandăm să fixați bufferele de inelele arcului cu ajutorul colierelor din plastic pentru următoarele tipuri de buffere: K, S, A, & B

1. Pentru montajul bufferului aveți nevoie de cric, spray pe baza de săpun sau un alt lubrifiant, colier din plastic (dacă este cazul).

2. Ridicați autoturismul folosind cricul pînă in momentul când roata este complet suspendată.

3. Verificați dacă arcul este extins la maxim.

4. Curățați arcul de eventualele depuneri de praf sau noroi și aplicați spray-ul lubrifiant pentru un montaj facil.

5. Montați bufferul in arcul suspensiei. Pentru o instalare mai ușoară se recomandăm instalarea bufferului pe ultimele 2 inele din partea jos și urcarea acestuia, prin mișcări circulare, pînă la poziția optimă de instalare (jumătatea arcului).

6. Verificați dacă inele arcului au intrat perfect in canalele laterale ale bufferului. Dacă dimensiunea bafferului necesită legarea acestuia de arc, vă recomandăm să fixați bufferul de arc cu ajutorul colierelor din plastic.