Detalii Societate:

ACTAN SUD INVEST SRL,
Alee Magnoliei nr.4, judet Constanta
Inregistrata la Oficiul Registrului Comertului
Nr. Inregistrare: J13/1440/2021
Cod fiscal 44189972
Cont RO15 BTRL RONC RT06 00959201
deschis la Banca Transilvani

1. Continut site si copyright

Utilizarea site-ului:

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul baffauto.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii. Inregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezinta acordul Dvs implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele comercializate.

Schimbarea termenilor si conditiilor:

ACTAN SUD INVEST S.R.L. isi rezerva dreptul sa faca modificari, actualizari privind termenii si conditiile, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

Drepturi de autor:

Continutul site-ului baffauto.ro (texte, fotografii digitale, simboluri grafice, date tehnice, alte informatii) este proprietatea S.C. ACTAN SUD INVEST S.R.L. si este aparata de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul S.C. ACTAN SUD INVEST S.R.L a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (acoperirea in totalitate a prejudiciului plus daune interese).

Corectarea informatiilor eronate:

Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Conformitate:
Toate produsele comercializate de firma noastra sunt in conformitate cu legile in vigoare si corespund normelor si standardelor pentru care au fost create. Pentru descarcare certificate de conformitate va rugam sa accesati pe site butoanele special create.

2. Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului baffauto.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul baffauto.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor baffauto.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

3. Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Constanta, Romania.

4. Garantie

Pentru a beneficia de garantie este necesara respectarea intocmai a cerintelor specificate pe Certificatul de garantie care insotesc toate produsele comercializate de S.C. ACTAN SUD INVEST S.R.L.

5. Dispozitii finale

baffauto.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului baffauto.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. In momentul efectuarii unei comenzi online, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.